Be our Guest

Afbeeldingsresultaat voor inschrijvingen
1, ... , 41 , ... , 62 , .... , 101 , ..... , 154 , eeuuuhh aan hoeveel zaten we?

We zijn bijna midden november en er zijn al heel wat leerlingen en leerkrachten ingeschreven voor het winterontbijt na onze eerste telling. We zijn heel blij te zien dat er al zoveel mensen geïnteresseerd zijn in ons ontbijt en natuurlijk stichting "Me To You" willen helpen  steunen door hun steentje bij te dragen en aanwezig te zijn op het ontbijt vrijdag 21december.

Praktische info voor de dag zelf:

De leerlingen van de 1ste graad worden verwacht om 8u30 op school om aan te schuiven voor het ontbijt!
De leerlingen van de 2de en 3de graad om 9u20!
Dit omdat iedereen de kans heeft om makkelijk aan te schuiven en voor de plaatsen in de refter. Het is perfect mogelijk dat de 2de en 3de graad binnen komen om aan te schuiven als de 1ste graad nog aan het eten is. Geen paniek we zijn hierop voorzien.
Hierna ga je met de klas en  klastitularis je rapport in ontvangst nemen.

Wat als ik nog niet ben ingeschreven ?

De leerlingen van het 6de verzorging zullen 1 van dezer dagen nog passeren in de klas lokalen voor de leerlingen die niet betaald hebben tegen de deadline die vast lag. Dit vinden we jammer. Zeker voor bestellingen is dit niet gemakkelijk. Daarom passeren we nog dat zeker iedereen de kansen heeft gehad om je te kunnen in schrijven voor het winterontbijt.

Onthoud 21december is een verplichte schooldag! ook al is dit de laatste voor de kerstvakantie! leerlingen die zich niet inschrijven voor het ontbijt MOETEN in de studiezaal aanwezig zijn.


De afwezigen hebben ongelijk !

Gentiana, Youssra, Merel en Jarne

Reacties

Populaire posts van deze blog

Special Guest...op het winterontbijt #wieowie #peinzend

6VZ en leerkrachten bij Music For Life!

Vorm is een norm!